سوغات ایران

زرند|سوغات زرند ،صنایع دستی زرند ، گردشگری زرند

سوغات زرند بین تمام گردشگرانی که به این شهر زیبا سفر می کنند زبان زد است. زرند یکی از شهر های استان کرمان می باشد. زرند یکی از شهر های باستانی استان کرمان است. زرند به دلیل داشتن منابع غنی معدنی از جمله ذغال سنگ، سنگ آهن و در برخی مناطق آن معادن مس یکی از صنعتی ترین شهرهای ایران می باشد. آب وهوای شهر زرند نیمه کویری است. تابستان های نسبتا گرم و زمستان های سردی دارد. اگر تا به حال به این شهر تاریخی و  زیبا سفر نکرده اید پیشنهاد می کنم به این شهر سری بزنید. در ادامه با مستر سوغاتی همراه شوید تا با سوغات زرند ،صنایع دستی زرند ، گردشگری زرند بیشتر آشنا شوید.

سوغات زرند

سوغات زرند از آن دسته سوغاتی هایی است که در بین تمام ایرانی ها از محبوبیت خاصی برخوردار است. از مهم ترین سوغاتی های رایج شهرستان زرند به شرح زیر است:

انواع چای

صنایع دستی زرند

صنایع دستی زیبای شهرستان زرند را از دست ندهید. در این شهر زیبا  هنرمندانی هستند که آثار زیبایی را خلق می کنند. همانطور که می دانید صنایع دستی هر شهر اصالت آن شهر را به رخ می کشد. برخی از صنایع دستی شهرستان زرند:

  • پته دوزی
  • گلیم
  • فرش
  • گبه
  • قلمزنی
  • شیشه گری
  • منبت کاری
  • مینا کاری
  • سفال
  • چوب

گردشگری زرند

گردشگری زرند بسیار زیبا و چشم نواز می باشد به طوری که هر گردشگری را مجذوب خود می کند. زرند یک شهر بسیار زیبا و تاریخی می باشد. اگر سفری به این شهر داشتید این جاذبه های گردشگری زرند را از دست ندهید:

  1. منطقه گزوئیه منطقه گزوئیه روستای گزوئیه در در ده کیلومتری شمال شرقی شهرستان زرند واقع شده است.
  2. منطقه حفاظت شده چاه کومه
  3. روستای داهوئیه این روستا در 17 کیلومتری زرند و دارای 824 نفر جمعیت و در کوهستان شهرستان واقع شده است. در گذشته داهوئیه به (ده کجو) و (ده آهو) نیز معروف بوده و مقبره ی امامزاده سید ابراهیم که با سه نسل به امام موسی ابن جعفر (ع) منتهی می شود دراین روستا می باشد.
  4. روستای سرتخت این روستا از قدیم مشهورترین مکان گردشگری و تفریحی شهرستان و حتی استان می باشد.
  5. روستای جرجافک جرجافک که به آن گرگاک هم می گویند یکی از مناطق کوهستانی و خوش آب و هوای زرند بشمار می رود.
  6. رد پای دایناسورها یکی از آثار بسیار با ارزش و نادر دنیا که اخیراً در زرند کشف و محرز گردیده و شگفتی کارشناسان و باستان شناسان را به همراه داشته است. پیدا شدن جای پای «دانیاسورها» در روستای ده علیرضا زرند می باشد.
  7. مسجد مقدس حضرت ابوالفضل (ع) این مسجد در 25 کیلومتری شمال شهرستان زرند و مسیر زرند – راور – کوهبنان واقع شده است و مدفن 8 شهید گمنام دفاع مقدس می باشد.
  8. حسینیه سقاخانه یکی از مراکز مذهبی قدیمی زرند حسینیه سقاخانه است. مکان مذکور که از قرنهای گذشته محلی برای برگذاری مراسم مذهبی و بر پائی روضه خوانی در ماههای محرم و صفر بشمار می آیاد از قدمت تاریخی برخوردار است.
  9. عبدالسلام زرندی در قبرستان قدیم ریحان مقبره یکی از عرفای معروف قرن هفتم زرند بنام عبدالسلام زرندی می باشد که از زمره بناهای قدمت دار و با سابقه زرند محسوب می گردد.
  10. بازار سهرابی قدمت بازار مذکور به 140 سال قبل بر می گردد.
  11. مسجد حسینیه قلعه
  12. برج زرندوئیه بدون اغراق یکی از شاهکارهای هنر معماری یک قرن اخیر را می توان در برج زرندوئیه ملاحظه نمود.
  13. قلعه و چهار برج شاهرخ خان مهم ترین بنای بخش یزدان آباد که هم از نظر وسعت و هم از نظر زیبائی دارای ارزش تاریخی می باشد؛ قلعه و چهار برج معروف شاهرخ خان در مرکز یزدان آباد است.
  14. دشت خاک دهستان دشت خاک یکی از مناطق قدیمی و دارای قدمت تاریخی است.
سوغات ایران

سوغات ایران را می توانید از لینک های زیر جستجو کنید: همچنین برای خرید سوغاتی می توانید از فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی استفاده کنید:

من و تو می شویم ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *