خبر ها و رویداد ها

خرده فروشی DMOND Pitches

خرده فروشی موضوع رویداد DMOND Pitches در روز چهارشنبه 24 مرداد ماه بود.
در این رویداد تیم فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی به عنوان استارت آپ شرکت داشته و به معرفی کسب و کار خود پرداخت.
مستر سوغاتی با هدف ارائه و همینطور به چالش کشیدن کسب و کار خود وارد این رویداد شده و توانست پیام های مناسبی را از حضار و دوستان شرکت کننده در رویداد بگیرد، که صد البته برای رسیدن به موفقیت بیشتر این بازتاب مخاطبین خود را سر لوحه کار قرار خواهد داد.
از دست اندر کاران شتابدهنده دیموند بسیار متشکریم.

یاداشت های مستر سوغاتی در رابطه با رویداد DMOND Pitches با موضوع خرده فروشی:
اینگونه رویداد ها بسیار موثر هستند چرا که فرصتی برای ارائه کسب و کار ها و همینطور اشتراک نظرات برای بهبود آن ها هستند.
رویداد های این چنینی می تواند انگیزه ای برای علاقه مندان برای راه اندازی یک کسب و کار نوپا و حتی می توانند شروع جرقه ای برای یک ایده ی ناب باشند.
تیم مستر سوغاتی با این دسته از رویداد ها بسیار موافق بوده و حداقل دستاوردی که از این رویداد ها می توان داشت این است، که دوستان بسیاری پیدا خواهیم کرد و از طرفی دیگر کسب و کارمان به چالش کشیده شده و کم و کاستی های آن بر طرف و همینطور نقاط قوتمان پر رنگ تر خواهد شد.
صد البته با توجه به شعار کسب و کارمان که ریشه در وطن پرستیمان دارد سعی بر آن داریم که با کمک من و تو به ایرانی آراد تر و توسعه یافته تر برسیم.

خرده فروشی رویداد DMOND Pitches

بر گرفته از سایت شتابدهنده دیموند

در ابتدای رویداد طبق روال همیشگی، تیزر معرفی دیموند پخش شد و توضیحاتی در مورد رویداد، اعلام برنامه ها و معرفی سرمایه گذاران حاضر در رویداد انجام شد.

سپس آقای رحمانی، مدیر نوآوری دیجی کالا که در پنل داوران میزبان حضورشان بودیم، در مورد مرکز نوآوری دیجیکالا و فعالیت های آن صحبت کردند و از تجربیات خود در شرکت های مایکروسافت و آمازون گفتند.

 

 

داوران رویداد خود و سابقه فعالیتشان را معرفی کردند: آقای سینا معینی، متخصص امور ارزش گذاری استارتاپ ها، طراحی بیزنس مدل و موسس شرکت Consulting Growth

آقای روح الله رحمانی، با سابقه فعالیت در مراکز نوآوری و کسب و کار شرکت های مایکروسافت و آمازون، مدیر نوآوری دیجیکالا

آقای هومن هوشیاری، با سابقه بیش از ۱۰ سال فعالیت در حوزه خرده فروشی، تالیف چندین کتاب و منتور و مربی استارتاپ ها

همچنین نمایندگانی از شرکت های سرمایه گذاری اسمارت آپ، بانیان، شریف  VC و آرمان آتی در این رویداد حضور داشتند.

ارائه استارتاپ ها با تیم کافه کادو آغاز شد.

کافه کادو:
یک پلتفرم برای تهیه هدیه های خاص، صنایع دستی و محلی است که به شما این امکان را می دهد با طبقه بندی جنسیت، سن افراد و بودجه خود مناسب ترین هدیه را برای آن ها تهیه کنید.

رودوش:
این استارتاپ در زمینه کرایه لوازم سفر فعالیت می کند و برای سفرهای مختلف، بسته به طول سفر، منطقه جغرافیایی و نیازهای شخصی خود شما، تجهیزات مورد نیاز شما را تامین می کند.

مستر سوغاتی:
با کمک این استارتاپ می توانید از هرجای ایران، سوغاتی مخصوص هر شهری را تهیه کنید و مجبور نیستید حتماً به آن شهر سفر کنید. محصولات این فروشگاه شامل صنایع دستی، مواد خوراکی و خدمات گردشی است.

بنچینو:
یک سامانه اشتراک گل است که بیشتر با سازمان ها و کافه رستوران ها همکاری می کند. هرکس می تواند بسته ها یا دسته گل های مورد نظر خود را سفارش داده و در فواصل مشخصی به هر آدرسی بفرستد.

تره بار:
یک فروشگاه اینترنتی است که میوه و تره بار را به صورت آنلاین برای شما تهیه و ارسال می کند. این استارتاپ به صورت ۲۴ ساعته و با ضمانت بازگشت، محصولات را برای مشتریان می فرستد.

 

پس از پایان ارائه این ۵ استارتاپ، از حضار دعوت شد ۱۵ دقیقه برای پذیرایی و شبکه سازی اختصاص دهند و در این مدت، افراد و استارتاپ ها از تجربیات منتورها و داوران استفاده کرده و با سرمایه گذاران صحبت کردند.
همچنین داوران فرایند امتیاز دهی به استارتاپ ها را انجام داده و نفرات اول تا سوم به شرح زیر مشخص شدند.

 

تیم اول: استارتاپ بنچینو

تیم دوم: استارتاپ رودوش

تیم سوم: استارتاپ کافه کادو

پس از تقدیر از این ۳ استارتاپ برتر، عکس یادگاری داوران و استارتاپ ها و نهایتاً عکس یادگاری جمعی ثبت شد و سیزدهمین دوره از این رویداد نیز با موفقیت به پایان رسید.

شتابدهنده دیموند از تمام شرکت کنندگانی که به عنوان منتور، سرمایه گذار، استارتاپ ارائه دهنده و شرکت کننده آزاد در این رویداد حضور داشتند سپاس گزار است.

من و تو می شویم ایران

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *